AUR critică coaliția de guvernare: Măsurile anunţate sunt insuficiente şi tardive

Pe 11 aprilie, Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), a criticat măsurile propuse de liderii coaliţiei de guvernare, fiind de părere că deciziile luate sunt insuficiente.

„Măsurile anunţate sunt insuficiente şi tardive. După ce i-au adus pe români la sapă de lemn, PNL, PSD şi UDMR îşi bat acum joc de ei. Guvernul actual a luat de la români cu două mâini, sărăcindu-i, iar acum se preface că oferă, dar cu un deget. Aceasta este o reţetă brevetată de 32 de ani pentru a păcăli oamenii. Asta e tot ce ştiu să facă partidele sistemului: privilegii pentru nomenclatură şi sărăcirea populaţiei. Nu vom permite aşa ceva”, afirmă, într-un comunicat de presă, preşedintele AUR, George Simion.

Senatorul AUR Claudiu Târziu este de părere că, pe lângă sumele cuprinse în pachetul social, care sunt „infime”, ar trebui introdus şi un venit minim garantat.

„De trei săptămâni, marii lideri ai naţiunii îşi fac curaj să vină în faţa oamenilor cu un set de măsuri, iar rezultatul este lamentabil. Nu doar că sumele cuprinse în aşa-zisul pachet sunt infime, ci ar trebui introdus şi un venit minim garantat. AUR a prezentat de fiecare dată soluţii la problemele curente ale românilor, însă proiectele noastre sunt respinse pe bandă rulantă în Parlament. În 2024, vom învinge acest sistem odios”, spune Claudiu Târziu.

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS