Deputat PNL demisionează după ce a semnat demiterea lui Iohannis

Deputatul liberal Dumitru Flucuş, cel care și-a dat semnătura pe lista partidului AUR pentru demiterea preşedintelui Klaus Iohannis, și-a anunţat demisia din partid.

La începerea mandatului nu am jurat credinţă vreunui partid, am jurat credinţă ţării şi poporului”, a transmis deputatul.

Acesta a anunțat că va activa ca parlamentar neafiliat, însă a venit cu o întrebare pentru susținătorii săi.

Pe viitor m-aţi vedea activând în cadrul partidului AUR?”, a fost întrebarea acestuia.

După acel moment, postarea deputatului a fost promovată pe grupul de presă al AUR.

„Dragii români, astăzi vreau să împărtăşesc cu voi ultimele decizii pe care le-am luat. Am decis să mă despart de Partidul Naţional Liberal. Fac acest pas deoarece îmi doresc să fiu mai aproape de cetăţeni, îmi doresc să fiu independent şi nu în ultimul rând, îmi doresc ca opiniile mele să fie ascultate şi respectate”, a scris pe Facebook, Dumitru Flucuş.

Acesta a precizat că nu își dorește să le reproșeze nimic foştilor colegi.

„Am luat această decizie deoarece nu am reuşit să obţin sprijinul unui număr suficient de colegi pentru promovarea unor proiecte legislative pe care le-am promis alegătorilor şi pentru că vreau să acţionez în conformitate cu propria mea conştiinţă. Nu vreau să aduc prejudicii oamenilor de rând prin aplicarea unor decizii politice. La începerea mandatului nu am jurat credinţă vreunui partid, am jurat credinţă ţării şi poporului”, a mai transmis deputatul.

În luna noiembrie, AUR a anunțat că declanşează procedura de suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis, anunţul fiind făcut într-o conferinţă de presă, de liderul partidului, George Simion. Potrivit listei de semnături, Dumitru Flucuş și-a dat semnătura pentru suspendarea din funcţie a actualului președinte.

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS