George Simion, către parlamentarii de la AUR: Trădătorii să plece din partid

Președintele AUR, George Simion, i-a certat pe parlamentarii AUR în cadrul unei ședinte a grupuluiparlamentar și le-a cerut să demisioneze celor care nu pot munci zilnic „așa cum muncesc toți românii”.

„V-am cerut ca la ora 10 să fiți la ședința de grup și mulți dintre parlamentari încă nu au ajuns. Nu v-am cerut să veniți la muncă la ora 9, sau la ora 5 sau 6 așa cum ajunge fiecare român. Văd că doriți sfertul academic pe motiv că a fost trafic, dar de ce nu plecați mai devreme? Românii cum de nu întârzie la muncă? (…) La jumătate din parlamentarii mei nu am văzut activitate. Stau și zac că sunt obosiți săracii, au obosit foarte mult în prima parte a anului”, a spus Simion într-un video postat pe pagina sa de Facebook.

Președintele AUR își ceartă colegii pentru lipsa de activitate și le cere să abandoneze lupta dacă nu au de gând să lucreze pentru români.

„V-ați obișnuit să veniți o oră, două ore și apoi să plecați acasă. Cu riscul de a mai supăra și de a mai avea plecări din grupul parlamentar, vă anunț că grupurile parlamentare AUR, parlamentarii AUR muncesc de la 9 și până la ora 17 și după 17 când doriți. Aveți opțiunea să renunțați, probabil înainte aveați o viață mai ușoară. Avem parlamentari care nu vin niciodată la ora stabilită, avem parlamentari care deja și-au luat concediu după două luni de concendiu, erau obosiți săracii. Cine este serios și merge până la capăt în acest proiect politic, cine vine așa, ca o floricică, cu jumătate de oră întârziere și mai trec și pe la alte partide să plece. Trădătorii să plece din partid. V-ați învățat cu o viață de huzur, aveți la dispoziție anual zeci de mii de euro din banii românilor și voi vă bateți joc, nici la ședințe nu vin. Să nu se supere sărăcuții”, a mai spus supărat George Simion.

Camera Deputaţilor şi Senatul au fost convocate, joi, 1 septembrie, în sesiune ordinară. În prima zi a sesiunii parlamentare sunt aleşi vicepreşedinţii, secretarii şi chestorii fiecărei camere. Potrivit Constituţiei, a doua sesiune începe în luna septembrie şi nu poate depăşi sfârşitul lunii decembrie.

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS