George Simion, cel mai bun politician al anului

Site-urile Capital și Evenimentul Zilei au organizat sondaje de opinie pentru a afla, printre altele, cine sunt cei mai buni politicieni ai anului 2021, în opinia cititorilor. Astfel, liderul AUR, George Simion, se află în fruntea clasamentului, depășindu-i pe Diana Șoșoacă și Marcel Ciolacu.

Personalitatea politică care ocupă primul loc este George Simion, copreședintele AUR, iar pe locul doi se află Diana Șoșoacă.

Pe locul al treilea se situează Marcel Ciolacu, președintele PSD, iar pe locul 4, în preferințele cititorilor, este președintele Klaus Iohannis, urmat, pe locul 5, de fostul președinte Traian Băsescu. Locul 6 îi revine fostului premier Florin Cîțu, președintele PNL. Pe locul 7 este Ludovic Orban, urmat pe 8 de Liviu Dragnea, pe locul 9 Victor Ponta, iar pe ultimul loc este Dacian Cioloș.

  1. George Simion – peste 50 la sută
  2. Diana Șoșoacă – peste 30 la sută
  3. Marcel Ciolacu
  4. Klaus Iohannis
  5. Traian Băsescu
  6. Florin Cîțu
  7. Ludovic Orban
  8. Liviu Dragnea
  9. Victor Ponta
  10. Dacian Cioloș

În categoria „Cel mai slab politician al momentului” locul 1 este ocupat de actualul președinte al României, Klaus Iohannis. Cu toate că l-a învins în alegerile interne pe Dan Barna și a ajuns președintele USR, apoi s-a autopropus premier, Dacian Cioloș nu a reușit să-i convingă pe cititorii Capital și Evz că este un bun politician. Dimpotrivă, se situează pe locul al doilea în Topul celor mai slabi politicieni din România, votat de cititori. În urma repetatelor scandaluri ale anului și a rupturii PNL, imaginea fostului premier Florin Cîțu a avut de suferit serios, întrucât cititorii l-au poziționat pe locul al treilea.

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS