George Simion critică schimbarea din Comisia de Apărare: Este o caricatură

George Simion, liderul AUR, a criticat schimbările apărute în Comisia de Apărare, numindu-l pe Pavel Popescu, președintele Comisiei de Apărare din Camera Deputaţilor, o „caricatură”. Replica venită din partea liberalului a fost aceea că George Simion se comportă precum un „separatist din regiunile Donețk și Luhansk”.

Simion și-a spus punctul de vedere după ce Dumitru Coarnă (PSD) a fost înlocuit din Comisia de Apărare din Camera Deputaţilor.

„Este inadmisibil ca un om valoros cum este domnul Dumitru Coarnă să fie scos din Comisia de apărare, unde președinte este acea caricatură… Scoateți profesioniștii din Comisia de apărare, mai ales în momente ca acestea”, a declarat George Simion.

Liberalul Florin Roman, preşedintele de şedinţă, i-a cerut liderului AUR să aibă un limbaj civilizat. În scandal a intervenit şi deputatul Pavel Popescu, președintele Comisiei de Apărare.

„Domnule Coarnă, în deplină onestitate, ca și foști colegi, pot să vă spun că ne va lipsi expertiza dumneavoastră la la Comisie și nu suntem responsabili de deciziile partidului din care faceți parte (…)”, a declarat Pavel Popescu.

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS