George Simion, despre Băsescu: E un animal politic, la fel ca Ion Iliescu

Liderul partidului AUR, George Simion, a cerut demisia fostului preşedinte din parlamentul European, Traian Băsescu, pe care îl acuză că a făcut declarații în fals. Acesta a venit și cu o cerință justiţiei, ca falsul în declarații să fie anchetat penal.

Trebuia să se ocupe instanța atunci când candida, când au apărut dovezile trebuia să se ocupe, nu să așteptăm ani buni, l-am trimis în Parlamentul European, sper să își dea demisia”, spune liderul AUR despre Traian Băsescu.

Acesta nu crede că își va cere scuze românilor „pentru că e un animal politic cum a fost și Iliescu. Calitatea slabă a celorlalți politicieni le-a permis lor să conducă România, e timpul pentru unire, să nu mai fie ura pe care Băsescu a promovat-o”.

Pe de altă parte, Simion a recunoscut că l-a votat pe Traian Băsescu atunci când a candidat la prezidențiale.

Din păcate da, o singură dată, aveam 18 ani în 2004, eram naiv ,e timpul să nu mai fim naivi și să nu lăsăm astfel de produse ale sistemului să ne conducă”, sunt afirmațiile liderului AUR.

George Simion a mai subliniat că „niciodată” nu se va uni cu Traian Băsescu.

AUR se aliază doar cu românii. Nu vom face niciodată alianță cu Băsescu. Închideți televizoarele!”, a transmis George Simion, într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea, a stabilit miercuri ICCJ, decizia fiind definitivă. Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă, după decizia ICCJ privind colaborarea sa cu Securitatea, că a luat notă de decizie, anunţând că va face demersurile legale la CEDO.

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS