George Simion „îl scoate la tablă” pe ministrul Agriculturii

Partidul AUR a făcut un apel către ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, pentru a se prezenta în Parlament. Acest anunț a fost făcut pe 7 martie, în plen, de liderul grupului, George Simion.

Datorită faptului că pe pieţele internaţionale preţul cerealelor a crescut cu 35 – 40 %, solicităm prezenţa, la ‘Ora ministrului’, a domnului Chesnoiu care tocmai a anunţat, înainte de ora 16,00, că România nu va sista exporturile de cereale, cum face Germania”, a declarat George Simion, liderul AUR.

Preşedintele de şedinţă, Daniel Suciu a obiectat, spunând că anunţ nu este unul procedural, fiind necesară o solicitare iniţială la Biroul permanent. Însă părerea liderului AUR nu a ezitat să apară.

S-ar putea să fie prea târziu, domnule preşedinte de şedinţă. (…) Trebuie să revenim la producţia de cărbune, că asta face Bruxelles-ul”, a replicat Simion, care a acuzat că se doreşte să fie lăsat fără „dreptul la cuvânt” .

Ministrul susține că, momentan nu există niciun risc ca populația să rămână fără cantități suficiente, însă se fac analize pe măsură ce lucrurile evoluează.

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS