Proteste la benzinăriile din România: Benzina ar trebui să fie maximum 2 lei litrul

Joi, 30 iunie 2022, începând cu ora 12:00, șoferii din România sunt invitați să participe la un amplu protest în benzinării față de scumpirea carburanților. Evenimentul intitulat „Proteste in toată țara contra prețului carburantului!” a fost anunțat pe rețelele de socializare.

Operațiunile civice au început de ieri, 13 iunie, la mai multe pompe de benzină din București și din țară. Iar astăzi se acționează la un MOL din zona Piața Unirii, anunță protestatarii pe rețelele sociale.

„Morarilor. Vreți ieftinirea carburanților și implicit a prețurilor la produsele de larg consum? Ieșiți și nu alimentați! Cu cât mai mulți în stradă, cu atât mai mare presiunea pe factorii de decizie care nu sunt în stare să ne protejeze dreptul la viață, garantat de Constituția României. Ne vedem la ora 18.00, la Mol nu la Mall, Benzinăria Mol, din Bd Corneliu Coposu!”, au scris organizatorii.

Anunțul a fost făcut de Bratu Luis, pe grupul București protest împotriva prețului carburantului.

E timpul să facem ceva, ieșiți în stradă, blocați pompele! Este imposibil și inadmisibil că într-o țară ca România prețul carburantului să depășească 9 lei/litru. Share masiv ca să vadă toață lumea și să stabilim ce și când vom face.Raportat la aceste cifre, benzina în România ar trebui să fie maximum 2 lei Litrul”, este mesajul transmis de organizatori.

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS